Sosem szabad elfelejtenünk, hogy a web oldalainkat minden szempontból védenünk kell, hiszen mindig is lesznek majd olyan rossz akarók, akik komoly támadásokat indítanak majd a web oldalunk ellen. Ennek köszönhetően azonban komoly problémák is adódhatnak, akár még meg is állhat a szolgáltatásunk. Ez pedig nem csak komoly pénzkieséshez jelenthet, de akár még az ügyfeleink egy részét is elveszthetjük.

Ha pedig ellátjuk a portálunkat a megfelelő védelemmel, akkor biztosak lehetünk abban, hogy maga a portál sosem fog megállni. Amire viszont mindenképp figyeljünk oda, hogy olyan védelmi rendszert alakítsunk ki, amely magát a google-t nem zárja ki. Hiszen ha mégis, akkor a keresőoptimalizálás nem hozhat majd számunkra semmi féle eredményt, amelynek köszönhetően pedig egyetlen egy helyezés javulást sem érhetünk majd el.

Kereső optimalizálás

Kereső optimalizálás

„Pedig pontosan az a lényeg, hogy minél előbb a találati listák élére kerüljünk, hiszen így növelhetjük bevételeinket kellő mértékben, az új ügyfeleknek köszönhetően.” Így pedig vállalkozásunk jövőjét is biztosíthatjuk.